Voedingssupplementen

Gebruik ginseng supplementen extract als aanvulling op een gezonde voeding en juiste een gebalanceerde levensstijl voor optimale resultaten. Ginseng heeft een ondersteunende werking voor uw hart en bloedvaten en draagt bij aan een goed geheugen. Bekijk ons aanbod: Ons oesterextract draagt daarbij bij aan verbeterd spierherstel. Mail naar info@ginseng.nl of bel even 06-54225038 bij vragen over onze ginseng supplementen. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Ginseng extract kopen

Ginseng extract kan u ondersteunen in veel verschillende opzichten. Zo is het bevorderlijk voor de werking van de bloedvaten en het hart. In onze webshop koopt u ginseng extract gemakkelijk en snel. Op deze pagina vindt u het in zowel poedervorm als vloeibaar.  

Wat is ginseng extract?

Ginseng extract wordt gewonnen uit de ginsengwortel, een geneeskrachtige wortel die men al duizenden jaren gebruikt voor zijn heilzame eigenschappen. U kunt het zien als een superfood, want de voedingsstoffen uit ginseng zorgen voor vitaliteit en verbeteren het concentratievermogen.

Er bestaan verschillende soorten ginseng, waarvan de meest bekende de Koreaanse, Siberische en Amerikaanse ginseng zijnis. Hieruit wordt een breed scala aan verschillende producten gewonnen, zoals haarproducten, crème, dranken en meer. U ontdekt ze allemaal in de webshop van Ginseng.nl.

Heeft u nog vragen?

Wilt u meer informatie over de producten op deze pagina of meer weten over ginseng in het algemeen? We geven graag antwoord op al uw vragen over ginseng en onze producten. Stuur ons een mail naar info@ginseng.nl of bel naar 06-54225038

Sorteer op
© 2014 - 2023 ginseng.nl | sitemap | rss