Ginseng kopen

Welkom bij onze vernieuwde webwinkel waar U alle producten met Panax Ginseng kunt kopen. Ginsengproducten passen in een moderne, gezonde levensstijl. Dat komt omdat Panax Ginseng het menselijk lichaam ondersteunt op tal van vlakken, dit heeft een positieve invloed op onder andere:

 • Uw energiepeil
 • De spijsvertering
 • Uw cognitieve functioneren

Wilt u meer informatie over ginseng of heeft u vragen over onze producten? Lees dan onze pagina Wat is ginseng? of neem contact met ons op via telefoon of e-mail.

Ontdek onze webshop vol ginsengproducten

Op Ginseng.nl bestelt u heel eenvoudig ginseng kopen. In onze webshop vindt u allerhande producten op basis van Koreaanse ginseng. In onze webshop vindt u onder andere ginseng crèmeginseng voedingssupplementenhaarproducten en dranken.

Al eeuwen geneeskrachtig

De officiële naam van ginseng is Panax Ginseng. Ginseng is een plant met een langzaam groeiende, stevige wortel. Deze wortel staat erom bekend dat hij de algehele conditie van iemand kan verbeteren. Het is een van de meest populaire middelen van dit moment. Ontdek de voordelen van onze producten

Tegenwoordig wordt ginseng verwerkt in cosmetica (zoals shampoo, crème, zeep, tandpasta etc.) en gebruikt als voedingssupplement, meestal in poeder- of tabletvorm. In onze webwinkel koopt u diverse ginsengproducten. In al onze producten vindt u extracten van deze medicinale wortel. De voordelen van ginseng hebben we hieronder voor u op een rijtje gezet:

 1. Meer energie: fysiek en mentaal zal de activiteit worden verhoogd. Bij het gebruik van Ginseng zult u zich minder vermoeid voelen en meer energie hebben.
 2. Minder stress: ginseng kan het stressgevoel verminderen, is rustgevend en zorgt voor ontspanning van lichaam en geest.
 3. Helpt bij de spijsvertering: door het verwerken van Ginseng in voeding of door het slikken van onze voedingssupplementen kan de spijsvertering worden bevorderd.
 4. Helpt bij de cognitieve functie: ginseng helpt dat iemand beter in staat is na te denken en verbindingen te maken tussen begrippen, omdat het concentratievermogen hoger is.
 5. Helpt bij het algehele immuunsysteem: het lichaam is beter in staat om schade en klappen van buitenaf op te vangen.
 6. Verhoging van seksuele prestaties: ginseng staat al duizenden jaren bekend als middel voor betere seksuele prestaties en verhoging van het libido.

Al onze Koreaanse ginseng is natuurlijk en past in een eigentijds voedingspatroon. Bewuste mensen kiezen voor onze ginsengproducten. Niet alleen vanwege de kwaliteit en de authenticiteit, maar ook vanwege het gemak waarmee onze producten te bestellen zijn. Aarzel dus niet en bestel direct uit ons ruime assortiment van gezonde en natuurlijke producten.

 • Een ruime keuze Koreaanse ginsengproducten
 • Onze ginsengproducten zijn altijd scherp geprijsd
 • We leveren uw bestelling binnen 1 - 3 dagen
 • We leveren in heel Europa

Bent u benieuwd naar onze Koreaanse ginsengproducten? Bekijk dan ons assortiment. Bij vragen kunt u contact opnemen via 06 – 54 22 50 38 of door te mailen naar info@ginseng.nl.

Panax Ginseng

In het verre verleden werd Panax Ginseng al gebruikt voor het behouden van een heldere geest en vitaliteit. En dat doen we nu nog steeds. We verwerken het in cosmetica zoals crème, zeep en shampoo, maar ook als voedingssupplement is Ginseng nog altijd zeer populair.

In onze webshop vindt u een overzicht van al onze ginsengproducten. In deze producten zijn de extracten van de Panax Ginseng wortel verwerkt.

De voordelen van Koreaanse Ginseng

De specifieke werking van Ginseng kan zich aanpassen aan vele situaties en zorgt ervoor dat lichaam en geest in balans zijn. Het lichaam is in staat om storende omgevingsfactoren beter te verdragen. Enkele voordelen van de Koreaanse Ginseng:

 • Meer vitaliteit
 • Goed voor de concentratie
 • Beschermt de huid tegen veroudering (alleen uitwendig)
 • Ervaar minder stressgevoelens
 • Verbetert een sinaasappelhuid (uitwendig gebruik)
 • Helpt bij cognitieve ondersteuning
 • Helpt bij verminderde weerstand
 • Voor een beter libido (mannen)
 • Voedt de gevoelige huid (uitwendig gebruik)

Ginseng kopen

De meest geschikte vorm van ginseng is voor iedereen verschillend. Heeft u bijvoorbeeld dagelijks last van verminderde energie? Dan is ginseng thee of ginseng koffie een geschikt product. Om te helpen bij overgewicht of in een afslankdieet zijn de ginseng extracten de beste keuze. Voor gevoelige huid is de ginseng crème een echte aanrader. Bekijk ons assortiment Panax Ginseng producten: in onze webshop

Mogelijke bijwerkingen van Ginseng

Kan de bloedstolling beïnvloeden - bij gebruik van antistollingsmiddelen / bloedverdunners, vraag eerst advies van uw arts/specialist voordat u dit product gaat gebruiken. Raadpleeg uw arts of apotheker bij gelijktijdig gebruik van antidiabetische behandeling.

Kunnen we helpen?

Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste ginsengproduct? Of heeft u een vraag over ginseng kopen? We helpen u graag en voorzien u met alle plezier van passend advies. U neemt contact met ons op via telefoon of e-mail.

© 2014 - 2024 ginseng.nl | sitemap | rss