Ginseng-poeder

LET OP, DIT PRODUCT IS ZEER KRACHTIG EN 100 % ZUIVER.

Het Panax Ginseng poeder is een 100% puur product zonder andere toevoegingen en is bereid volgens de C.A. Meyer methode. Hiermee kunt U Uw eigen drank samenstellen met daarin Ginseng poeder naar eigen behoefte, echter niet meer dan ongeveer 1 gram per dag. Denk hierbij aan thee of koffie maar ook te gebruiken in het voedsel.

Panax Ginseng poeder wordt veel gebruikt om het LIBIDO te verbeteren. Verhoogt de weerstand en helpt bij opvliegers en prikkelbare gevoelens.

Het Ginseng poeder is een pure vorm van Ginseng en is voor vele uiteenlopende aandoeningen te gebruiken. Het poeder is uitermate geschikt bij vermoeidheid, stress/spanning (als omstandigheid, zoals bij stress-situaties ) en na een langdurige herstelperiode. Daarnaast kunt u het Ginseng poeder gebruiken wanneer u bezig bent met het inwendig reinigen van uw lichaam. Het Ginseng poeder werkt verder ook goed voor vrouwen, bijvoorbeeld tijdens de overgang bij opvliegers en sterkt aan tijdend menopauze. Daarnaast kan het poeder ook de sekleven na een bevalling weer stimuleren. Voor mannen heeft het Ginseng extract een potentie verhogende werking omdat Ginseng goed voor de doorbloeding is.

Het Ginseng poeder zelf gebruiken.

Bij de productinformatie kunt u zien wanneer u het beste het Ginseng poeder kunt gebruiken. Ginseng poeder wordt van alle producten het beste opgenomen in ons lichaam, vooral wanneer u het in de ochtend inneemt.Het 100% pure Ginseng poeder kunt u in warme vloeistof oplossen. Uitermate geschikt voor koffie of thee. Vermijd het gebruik van Ginseng tijdens zwangerschap. Raadpleeg uw arts of een deskundige in geval van ziekte, borstvoeding of medicijngebruik.

Inhoud 100 gram en 50 gram puur Panax Ginseng-Poeder.