Handmixer ( klik hier voor demofilm )

Naam Handmixer ( klik hier voor demofilm )
Prijs
€ 14,95 € 6,95
Aantal

Naast onze Ginseng producten heeft Ginseng.nl zich nu ook gericht op diverse keukenbenodigdheden. Nieuw in ons assortiment is daarom de Quirl handmixer van RVS. Dankzij de Quirl handmixer hoeft u uw arm alleen maar op en neer te bewegen waardoor de mixer automatisch links en rechts om draait zonder stroom of batterij. Door deze beweging slaat men 50 x meer lucht in het product.  Dit komt ten goede aan de smaak en kwaliteit. Het handvat van de Quirl handmixer is voorzien van een  siliconenlaag die in 4 kleuren te verkrijgen is.

Het grote voordeel van de Quirl handmixer is het gemak en de functionaliteit die het met zich meebrengt. De handmixer is te gebruiken bij alle gerechten die u normaal met een klopper, garde of elektrische mixer zou bereiden. De Quirl handmixer is bijvoorbeeld te gebruiken bij het bereiden van:

  • Pannenkoekbeslag
  • Omelet
  • Slagroom
  • Sauzen
  • Melkschuim voor de koffie
  • Of eiwit shakes

Het bereiden van deze gerechten gaat met de handmixer een stuk sneller omdat u geen gebruik hoeft te maken van stroom of batterijen. Daarnaast is het artikel na het gebruik eenvoudig af te spoelen of kan worden geplaatst in de vaatwasser. Door zijn functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid is de mixer ideaal te gebruiken op vakantie. Omdat u met de Quirl handmixer niet afhankelijk bent van stroom, kan het product uitstekend van pas komen op bijvoorbeeld een camping.

De Quirl handmixer set

De complete set bestaat uit 1 Quirl handmixer, 1 maatbeker + deksel ( mag in magnetron ) en een afdruipstandaardje.

Heeft u vragen of wilt u graag meer te weten komen over de Quirl handmixer? Neem dan gerust contact met ons op.

Om deze video te zien dien je marketing-cookies te accepteren.

Stel een vraag over dit product

Wij wijzen u op onze privacy- en cookieverklaring.