Ginseng thee

Naam Ginseng thee
Prijs
€ 11,95
Waardering
Aantal

Ginseng oplos thee

Ginseng thee is één van de meest populaire theesoorten in Azië, omdat Ginseng een stimulerende werking in lichaam en geest bevordert. Onze Panax Ginseng oplos thee is het neusje van de zalm en bevat het meeste Koreaanse Panax Ginseng van alle soorten Ginseng thee die er zijn. De Ginseng thee die wij verkopen heeft een verkwikkende en verfrissende natuurlijke smaak met een licht pittig randje.

Ginseng thee wordt niet getrokken uit de theeplant, maar uit de wortel van de Panax Ginseng plant. Daarom valt Ginseng thee onder de categorie kruidenthee. Ginseng thee bevat onder andere de volgende stoffen: calcium, ijzer, magnesium, koper en zink.

De werking van Ginseng thee

Ginseng thee houdt jong, vitaal en heeft een opwekkende en verfrissende werking op het lichaam. Ginseng thee heeft een positieve invloed op de stofwisseling en spijsvertering. Daarnaast is Ginseng thee uitermate geschikt om het geheugen en concentratie te verbeteren, bij gebrek aan vitaliteit en ondersteunt hart en bloedvaten. Meer informatie over de werking van onze Koreaanse Ginseng thee kunt u lezen op de pagina over de werking van Koreaanse Ginseng.

Het bereiden en het gebruik van Ginseng oplos thee

Onze Panax Ginseng oplosthee is eenvoudig te bereiden. Om de Ginseng thee te bereiden hoeft u alleen heet water toe te voegen. Hierna kunt u direct genieten van uw kopje Ginseng thee. Ginseng thee heeft een heerlijke natuurlijke verfrissende en verkwikkende smaak.

Om het beste resultaat te bereiken, kunt u de Ginseng thee het best in de ochtend drinken. Bij een consequente inname merkt u snel resultaat van de eigenschappen van de Ginseng thee.

Let op: De thee is niet aan te bevelen voor kinderen, bij zwangerschap of als u borstvoeding geeft.

Ginseng thee bestellen bij ginseng.nl

Onze Koreaanse Ginseng oplos thee is gemaakt van natuurlijke ingrediënten en past daarom in een gezond voedingspatroon. U kunt bij ons online gemakkelijk en voordelig uw Ginseng thee bestellen. Voeg uw gewenste producten toe aan uw winkelwagentje en betaal direct online. Onze Ginseng producten worden binnen één week bij u thuis geleverd.

Meer informatie over onze Koreaanse Ginseng thee kunt u lezen op de pagina over de werking van Koreaanse Ginseng. Ook kunt u altijd contact met ons opnemen.

Specificaties

Inhoud: 30 zakjes, voor 30 grote koppen thee

Schrijf een review

Uw waardering (Kies aantal sterren)

Wij wijzen u op onze privacy- en cookieverklaring.

Stel een vraag over dit product

Wij wijzen u op onze privacy- en cookieverklaring.