Coenzyme Q10 tabletten ( 200 tabl.)

Naam Coenzyme Q10 tabletten ( 200 tabl.)
Prijs
€ 17,50
Aantal

Q10 tabletten gebruiken bij spier-en sportbeoeffeningen.

Q10 is een lichaamseigen stof die belangrijke functies binnen het lichaam vervult. De stof, ook wel co-enzym Q10 genoemd, speelt een grote rol bij de energieproductie. Hoewel Q10 standaard in het lichaam aanwezig is, leiden veel mensen aan een Q10 tekort. Dit uit zich vaak in een gebrek aan energie. Om dit tekort aan te vullen, kunt u ervoor kiezen om Q10 tabletten te slikken. Te weinig Q10 komt vaak voor in het geval van:

  • Overmatige stressgevoelens
  • Ouderdom
  • Een ongezond en ongevarieerd eetpatroon
  • Overgewicht/afslankdieet

 

Heeft u weinig energie en denkt u dat dit te maken heeft met een Q10 tekort? Overweeg dan eens om Q10 tabletten te gebruiken. Het gebruik van Q10 tabletten is veilig en geschikt voor iedereen die aanvulling van Q10 wil. Heeft u gezondheidsproblemen of slikt u medicatie? Raadpleeg dan eerst een arts voordat u Q10 tabletten gaat slikken.

Let op: Het hebben van een Q10 tekort leidt op zichzelf zelden tot ernstige gezondheidsproblemen. Wanneer u gezondheidsklachten heeft, raadpleeg dan eerst een arts voordat u Q10 tabletten gaat slikken, zeker wanneer u medicatie gebruikt.

Co-enzym Q10: wat doet het met uw lichaam?

Co-enzym Q10 komt van nature in vrijwel elke lichaamscel in het menselijk lichaam voor en verbetert de energieproductie binnen een lichaamscel. Wanneer Q10 niet of te weinig aanwezig is in een lichaamscel, dan sterft deze af.

Q10 is een antioxidant en beschermt het lichaam tegen bepaalde schadelijke stoffen. De stof draagt ook bij aan de zuurstofverwerking van het lichaam. Q10 is dus een zeer veelzijdig stofje, dat veel belangrijke functies vervult binnen het lichaam.

Voor de aanmaak van het co-enzym Q10 heeft het lichaam verschillende vitamines nodig, zoals vitamine B2, B3, B5, B6, foliumzuur en vitamine C. Daarnaast bevorderen zink, koper en magnesium de aanmaak van Q10. Naast dat Q10 aangemaakt wordt door ons lichaam, halen we het ook uit bepaalde voedingsmiddelen:

Voedingsmiddel

Portie

Hoeveelheid Q10 (mg)

Biefstuk

250 gram

2,6

Haring

150 gram

2,3

Kip

125 gram

1,4

Gestoomde forel

100 gram

0,9

Pinda’s

50 gram

0,8

Doordat we tegenwoordig veel bewerkt voedsel eten, biedt onze voeding niet altijd voldoende Q10. Daarom is het voor veel mensen verstandig om naast de normale maaltijden ook Q10 tabletten te slikken.

Hoe moet u de Q10 tabletten gebruiken?

Wanneer de maag veel olie bevat, wordt Q10 beter opgenomen door het lichaam. U kunt Q10 tabletten daarom het beste innemen in combinatie met een olie- en vetrijke maaltijd. Daarnaast wordt aangeraden om de Q10 supplementen ’s avonds in te nemen.

De bijwerkingen van Q10 tabletten

Er zijn geen ernstige bijwerkingen bekend van het slikken van Q10 tabletten. Bijwerkingen die af en toe voorkomen zijn hoofdpijn, misselijkheid, duizeligheid en slapeloosheid.

Ingrediënten Q10 tabletten

De Q10 tabletten bevatten de volgende ingrediënten: co-enzym Q10: 100 mg, calciumsulfaat: 245 mg, cellulose: 84 mg, stearinezuur: 40 mg, Arabische gom: 2 mg, aerosil: 2 mg, stearaat: 3 mg, protein glaze: 9 mg. Gewicht per tablet: 0,485 gr.

Allergenen informatie: Bevat geen melk, lactose, gluten, gist, noten, pinda`s, ei, soja, vis, schaaldieren, weekdieren, selderij, mostert, lupine, sesamzaad, sulfiet, kunstmatige geur- en smaakstoffen of concerveringsmiddelen.

Waarschuwing:

Q10 tabletten bestelt u voordelig bij Ginseng.nl. Uw bestelling wordt binnen één week bij u thuis bezorgd. Heeft u nog vragen over de Q10 tabletten of over onze andere producten? Neem dan gerust contact met ons op.

Stel een vraag over dit product

Wij wijzen u op onze privacy- en cookieverklaring.