Ginseng poeder 100 gram

Naam Ginseng poeder 100 gram
Prijs
€ 100,00 € 90,00
Waardering
Aantal

LET OP, DIT PRODUCT IS ZEER KRACHTIG EN 100 % ZUIVER.

Het Panax Ginseng poeder is een 100% puur product zonder andere toevoegingen en is bereid volgens de C.A. Meyer methode. Hiermee kunt U Uw eigen drank samenstellen met daarin Ginseng poeder naar eigen behoefte, echter niet meer dan ongeveer 1 gram per dag. Denk hierbij aan thee of koffie maar ook te gebruiken in het voedsel.

Panax Ginseng poeder wordt veel gebruikt om het LIBIDO te verbeteren. Verhoogt de weerstand en helpt bij overgangsklachten en opvliegers.

Het Ginseng poeder is een pure vorm van Ginseng en is voor vele uiteenlopende klachten te gebruiken. Het poeder is uitermate geschikt tegen vermoeidheid, stress, slecht slapen en herstel van een langdurige ziekte. Daarnaast kunt u het Ginseng poeder gebruiken wanneer u bezig bent met het ontgiften van uw lichaam. Het Ginseng poeder werkt verder ook goed voor vrouwen, bijvoorbeeld tijdens de overgang of met menstruatieklachten. Het poeder helpt bij opvliegers, vergeetachtigheid, suikerziekte, parkinson, bloedarmoede, sportprestatie`s en (spier) krampen. Daarnaast kan het poeder ook de seksualiteit na een bevalling weer stimuleren. Voor mannen heeft het Ginseng extract een potentie verhogende werking omdat Ginseng een goede doorbloeding stimuleert.

Het Ginseng poeder zelf gebruiken.

Bij de productinformatie kunt u zien wanneer u het beste het Ginseng poeder kunt gebruiken. Ginseng poeder wordt van alle producten het beste opgenomen in ons lichaam, vooral wanneer u het in de ochtend inneemt.Het 100% pure Ginseng poeder kunt u in warme vloeistof oplossen. Uitermate geschikt voor koffie of thee. Vermijd het gebruik van Ginseng tijdens zwangerschap. Raadpleeg uw arts of een deskundige in geval van ziekte, borstvoeding of medicijngebruik.

Inhoud 100 gram puur Panax Ginseng Poeder.

Schrijf een review

Uw waardering (Kies aantal sterren)

Wij wijzen u op onze privacy- en cookieverklaring.

  • Dhr
    JB Drenth 2019-02-20 14:56:35
    Gaat over 100 gram 100% puur poeder. max te gebruiken 1 gram per dag. Hoe meet ik 1 gram af ?

Stel een vraag over dit product

Wij wijzen u op onze privacy- en cookieverklaring.