Ginseng Poeder

LET OP, DIT PRODUCT IS ZEER KRACHTIG EN 100 % ZUIVER.

Het Panax Ginseng poeder is een 100% puur product zonder andere toevoegingen gestandaardiseerd op 4 % ginsenosiden. Hiermee kunt U Uw eigen drank samenstellen met daarin Ginseng poeder naar eigen behoefte, echter niet meer dan ongeveer 1 gram per dag. Denk hierbij aan thee of koffie maar ook te doseren in shake, Brinta of havermout.

Panax Ginseng poeder wordt veel gebruikt om het LIBIDO en SEXUALITEIT te verbeteren. Verhoogt de weerstand en ondersteunt het geheugen.

Het Ginseng poeder is een pure vorm van Ginseng en is voor vele uiteenlopende aandoeningen te gebruiken. Het poeder helpt bij vermoeidheid, stress/spanning (als omstandigheid, zoals bij stress-situaties ) en na een langdurige herstelperiode. Het Ginseng poeder is ook te gebruiken voor vrouwen, het sterkt aan tijdens de menopauze. Daarnaast kan het poeder ook het seksleven na een bevalling weer stimuleren. Voor mannen heeft het Ginseng extract een potentie verhogende werking.

Het Ginseng poeder zelf gebruiken.

Bij de productinformatie kunt u zien wanneer u het beste het Ginseng poeder kunt gebruiken. Ginseng poeder wordt van alle producten het beste opgenomen in ons lichaam, vooral wanneer u het in de ochtend inneemt. Het 100% pure Ginseng poeder kunt u in warme vloeistof oplossen. B.v. in koffie of thee maar ook in Brinta, havermout of shake.

Mogelijke bijwerkingen van ginseng:
Kan de bloedstolling beïnvloeden - bij gebruik van antistollingsmiddelen / bloedverdunners vraag eerst advies van uw arts/specialist voordat u dit product gaat gebruiken. Raadpleeg uw arts of apotheker bij gelijktijdig gebruik van antidiabetische behandeling.
Dit voedingssupplement is niet geschikt voor kinderen jonger dan 12 jaar. Gebruik van Ginseng tijdens zwangerschap of borstvoeding wordt afgeraden.

Inhoud 100 gram of 50 gram puur Panax Ginseng-Poeder.

Ingrediënten: Op lage temperatuur fijngemalen Panax Ginsengpoeder C.A. Meyer.