Ginseng Extract 100 % puur

Naam Ginseng Extract 100 % puur
Prijs
€ 49,95 € 29,50
Waardering
Aantal

DE GINSENG-EXTRACT 100% WORDT VERVANGEN DOOR GINSENGPOEDER 100% PUUR.

LET OP, DIT PRODUCT IS ZEER STERK GECONCENTREERD.

De Ginseng extract is een 100% puur product zonder andere toevoegingen. Hiermee kunt U Uw eigen drank samenstellen met daarin de opgeloste Ginseng extract. Denk hierbij aan thee of koffie.

De Panax Ginseng extract is een zeer dikke en taaie stroop die alleen in warme vloeistof oplost. Het wordt veel gebruikt om het LIBIDO te verbeteren. Verhoogt de weerstand en helpt bij overgangsklachten en opvliegers.

Het Ginseng extract is een zeer pure vorm van Ginseng en is voor vele uiteenlopende klachten te gebruiken. Het extract is uitermate geschikt tegen vermoeidheid, stress, slecht slapen en herstel van een langdurige ziekte. Daarnaast kunt u het Ginseng extract gebruiken wanneer u bezig bent met het ontgiften van uw lichaam. Het Ginseng extract werkt verder ook goed voor vrouwen, bijvoorbeeld tijdens de overgang of met menstruatieklachten. Het extract helpt bij opvliegers, vergeetachtigheid, suikerziekte, parkinson, bloedarmoede, sportprestatie`s en (spier) krampen. Daarnaast kan het extract ook de seksualiteit na een bevalling weer stimuleren. Voor mannen heeft het Ginseng extract een potentie verhogende werking omdat Ginseng een goede doorbloeding stimuleert.

Het Ginseng extract zelf gebruiken

Bij de productinformatie kunt u zien wanneer u het beste het Ginseng extract kunt gebruiken. De vloeibare Ginseng extract wordt van alle producten het beste opgenomen in ons lichaam, vooral wanneer u het extract in de ochtend inneemt.Het 100% pure Ginseng extract kunt u alleen als warme vloeistof oplossen. Uitermate geschikt voor koffie of thee. Vermijd het gebruik van Ginseng tijdens zwangerschap. Raadpleeg uw arts of een deskundige in geval van ziekte, borstvoeding of medicijngebruik.

Inhoud 30 gram puur Panax Ginseng Extract.

Schrijf een review

Uw waardering (Kies aantal sterren)

Wij wijzen u op onze privacy- en cookieverklaring.

Stel een vraag over dit product

Wij wijzen u op onze privacy- en cookieverklaring.