Ginseng extract

GINSENG-EXTRACTUM en GINSENG ROYAL JELLY

Het Ginseng-Extractum is een pure vorm van Ginseng en is opgelost in gedemineraliseerd water en te gebruiken bij verminderde weerstand en vitaliteit. Het helpt bij slecht slapen en herstellen van de weerstand. Daarnaast kunt u het gebruiken wanneer u bezig bent met het ontgiften van uw lichaam. Ginseng extractum werkt verder ook goed voor vrouwen, bijvoorbeeld tijdens de overgang. Het helpt bij opvliegers. Daarnaast kan het extractum ook de seksualiteit na een bevalling weer stimuleren. Voor mannen heeft het Ginseng-Extractum een potentie-verhogende werking omdat Ginseng een goede doorbloeding stimuleert.

Het Ginseng-Extractum zelf gebruiken

Bij de productinformatie kunt u zien wanneer u het beste het Ginseng-Extractum kunt gebruiken. Het wordt het beste opgenomen in ons lichaam wanneer u het in de ochtend inneemt. Gebruikelijk is om per dag een 1/2 ampul Ginseng-Extractum in de ochtend te nemen. Ginseng-Extractum kunt u het beste met het bijgeleverde rietje uit de ampul zuigen. Ook geschikt voor in de koffie of thee. Vermijd het gebruik van Ginseng tijdens zwangerschap. Raadpleeg uw arts of een deskundige in geval van ziekte, borstvoeding of medicijngebruik.

De verschillende soorten Ginseng Extracten

Ons assortiment bestaat uit twee verschillende soorten ginseng extracten. Ten eerste hebben wij de Ginseng Royal Jelly. Dit Ginseng extract is gemaakt van pure bijenhoning ( Royal Jelly is alleen voor bijen koningin ) en Koreaanse Ginseng.
Verder hebben wij de Ginseng Extractum 2000 (incl. alcohol 0,5%). Deze Ginseng is vooral geschikt wanneer u een teveel aan stress heeft of een potentie verhogend middel zoekt.
Tot slot hebben wij het Ginseng-poeder 100% puur. Dit is zeer hoog geconcentreerde Ginseng en goed op te lossen in bijvoorbeeld thee of koffie. Deze Ginseng wordt het meeste gebruikt om het libido te verhogen.
Klik voor meer informatie over onze Ginseng extracten op de bovenstaande producten.

Eenvoudig Ginseng Extracten online bestellen

Onze Ginseng-producten zijn volledig natuurlijk en passen in een gezonde levensstijl. U kunt bij ons online snel en voordelig uw Ginseng-producten bestellen. Wilt u ook het Ginseng-poeder bestellen? Voeg dan uw gewenste producten toe in uw winkelwagentje. Voor meer informatie over onze Ginseng-poeder kunt naar de pagina gaan over de werking van Koreaanse Ginseng. U kunt ook voor vragen gerust met ons contact opnemen.