Ginseng extract

GINSENG-EXTRACT IS VERVANGEN DOOR GINSENGPOEDER.

Het Ginseng extract is een zeer pure vorm van Ginseng en is voor vele uiteenlopende klachten te gebruiken. Het extract is uitermate geschikt tegen vermoeidheid, stress, slecht slapen en herstel van een langdurige ziekte. Daarnaast kunt u het Ginseng extract gebruiken wanneer u bezig bent met het ontgiften van uw lichaam. Het Ginseng extract werkt verder ook goed voor vrouwen, bijvoorbeeld tijdens de overgang of met menstruatieklachten. Het extract helpt bij opvliegers, bloedarmoede en krampen. Daarnaast kan het extract ook de seksualiteit na een bevalling weer stimuleren. Voor mannen heeft het Ginseng extract een potentie verhogende werking omdat Ginseng een goede doorbloeding stimuleert.

Het Ginseng extract zelf gebruiken

Bij de productinformatie kunt u zien wanneer u het beste het Ginseng extract kunt gebruiken. De vloeibare Ginseng extract wordt van alle producten het beste opgenomen in ons lichaam, vooral wanneer u het extract in de ochtend inneemt. Gebruikelijk is om per dag een halve ampul Ginseng extract in de ochtend te nemen. Eventueel ook s ’middags voor de maaltijd in een lagere dosis. Het 100% pure Ginseng extract kunt u alleen als warme vloeistof oplossen. Uitermate geschikt voor koffie of thee. Vermijd het gebruik van Ginseng tijdens zwangerschap. Raadpleeg uw arts of een deskundige in geval van ziekte, borstvoeding of medicijngebruik.

De verschillende soorten Ginseng extracten

Ons assortiment bestaat uit drie verschillende soorten ginseng extracten. Ten eerste hebben wij de Ginseng Royal Jelly. Dit Ginseng extract is gemaakt van pure bijenhoning en Koreaanse Ginseng.
Verder hebben wij de Ginseng Extractum 2000 (incl. alcohol 0,5%). Deze Ginseng is vooral geschikt wanneer u een teveel aan stress heeft of een potentie verhogend middel zoekt.
Tot slot hebben wij het Ginseng Extract 100% puur. Dit is zeer hoog geconcentreerde Ginseng en goed op te lossen in bijvoorbeeld thee of koffie. Deze Ginseng wordt het meeste gebruikt om het libido te verhogen.
Klik voor meer informatie over onze Ginseng extracten op de bovenstaande producten.

Eenvoudig Ginseng extracten online bestellen

Onze Ginseng extracten zijn volledig natuurlijk en passen in een gezonde levensstijl. U kunt bij ons online snel en voordelig uw Ginseng extracten bestellen. Wilt u ook het Ginseng extract bestellen? Voeg dan uw gewenste producten toe in uw winkelwagentje. Voor meer informatie over onze Ginseng extracten kunt naar de pagina gaan over de werking van Koreaanse Ginseng. U kunt ook voor vragen gerust met ons contact opnemen.