Ginseng extract

GINSENG-EXTRACTUM en GINSENG ROYAL JELLY

Ginseng-Extractum is een pure vorm van Ginseng en is opgelost in gedemineraliseerd water en te gebruiken bij verminderde weerstand en vitaliteit. Het helpt bij het herstellen van de weerstand. Daarnaast kunt u het gebruiken wanneer u bezig bent met het ontslakken van uw lichaam. Ginseng-Extractum werkt verder ook goed voor vrouwen, bijvoorbeeld wisselende stemmingen en overgangsverschijnselen. Daarnaast kan het extractum ook de seksualiteit na een bevalling weer stimuleren. Voor mannen heeft het Ginseng-Extractum een potentie-verhogende werking. ( Libido )

Het Ginseng-Extractum zelf gebruiken

Bij de productinformatie kunt u zien wanneer u het beste het Ginseng-Extractum kunt gebruiken. Het wordt het beste opgenomen in ons lichaam wanneer u het in de ochtend inneemt. Gebruikelijk is om per dag een 1/2 ampul Ginseng-Extractum in de ochtend te nemen. Ginseng-Extractum kunt u het beste met het bijgeleverde rietje uit de ampul zuigen. Ook geschikt voor in de koffie of thee.

Gebruik en dosering van de extracten.

Vermijd het gebruik van Ginseng tijdens zwangerschap. Niet voor kinderen onder 12 jaar gebruiken. Raadpleeg uw arts of een deskundige in geval van ziekte, borstvoeding of medicijngebruik. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gezonde en gevarieerde voeding.

De verschillende soorten Ginseng Extracten

Ons assortiment bestaat uit twee verschillende soorten ginseng extracten. Ten eerste hebben wij de Ginseng Royal Jelly. Dit Ginseng extract is gemaakt van pure bijenhoning ( Royal Jelly is alleen voor bijen koningin ) en Koreaanse Ginseng.
Verder hebben wij de Ginseng Extractum 2000 (incl. alcohol 0,5%). Deze Ginseng is vooral geschikt wanneer u een teveel aan stressgevoelens heeft, ectreme sport beoefent of een potentie verhogend middel zoekt.
Tot slot hebben wij het Ginseng-poeder 100% puur. Dit is zeer hoog geconcentreerde Ginseng en goed op te lossen in bijvoorbeeld thee of koffieen bij ontbijt in de Brinta of shake. Deze Ginseng wordt het meeste gebruikt om het libido te verhogen en bij extreme sport.
Klik voor meer informatie over onze Ginseng extracten op de bovenstaande producten.