Oesterextract: een natuurlijke oppepper

20 Oktober, 2016 00:00

We kennen de oester allemaal als een heerlijke delicatesse. Wat veel mensen echter niet weten, is dat de oester een natuurlijke oppepper is boordevol aminozuren, mineralen en vitaminen die uw vitaliteit bevorderen. Helaas is het door de prijs van het kleine diertje niet mogelijk om iedere dag te genieten van de oesters, maar Ginseng.nl biedt uitkomst.

Voedingselementen met oesterextract

Om ervoor te zorgen dat u kunt genieten van de extra energie die oesterextract u geeft, hebben wij voedingssupplementen met oesterextract in ons assortiment. Deze voedingselementen worden gemaakt van kwalitatief hoogwaardige melkachtige oesters, die niet geschikt zijn voor normale consumptie omdat ze niet lekker smaken. De ‘afgekeurde’ oesters zitten echter nog steeds bomvol zink en taurine, wat een positief effect heeft op het menselijk lichaam. De capsules zijn zo geconcentreerd dat één capsule de bouwstoffen van 25 oesters bevat.

Zink en taurine

Zink is een mineraal dat nodig is voor de opbouw van eiwitten en voor de groei en vernieuwing van weefsel. Het mineraal zorgt voor sterke botten, voor gezond haar en een gezonde huid. Tevens draagt zink bij aan een goed geheugen en vruchtbaarheid. Taurine is een aminozuur dat de neurologische ontwikkeling ondersteunt en een belangrijke rol speelt in de ontwikkeling van spieren. Daarnaast is taurine goed voor uw gezichtsvermogen.

De voordelen van oestextract

De positieve werking van zink en taurine brengt veel voordelen met zich mee. Wanneer u oesterextract slikt ter aanvulling van uw dagelijkse voeding, zult u merken dat dit positieve effecten heeft zoals:

• Sterker immuunsysteem
• Sterkere botten
• Verbeterd gezichtsvermogen
• Verhoogd spierprestatie
• Beter uithoudingsvermogen
• Gezondere huid, haar en nagels

Het effect van oesterextract is meestal na een week tot tien dagen merkbaar. U zult het snelst effect merken wanneer u de capsules inneemt op een lege maag, vlak voor een maaltijd. De capsules kunt u het beste innemen met één of twee glazen water. Ze worden op die manier het snelste verteerd.

Oesterextract kopen bij Ginseng.nl

Bij Ginseng.nl kunt u voordelig oesterextract kopen van het merk Austradal. Bestel hier de capsules met oesterextract.

< De vele voordelen van ginseng crème voor uw huid A cup of ginseng tea a day keeps the doctor away! >