Ginseng helpt u te stoppen met roken

13 September, 2017 12:58

Stoppen met roken

Het is elk jaar weer een populair goed voornemen: stoppen met roken. Helaas houdt bijna 80% van de mensen met een goed voornemen dit niet vol. Stoppen met roken is door het hoge verslavingsgehalte ook erg lastig. Hebben nicotinepleisters, nicotinekauwgom en e-sigaretten voor u niet het gewenste effect? Wij vertellen hoe de geneeskrachtige werking van ginseng u kan helpen om te stoppen met roken.

Zeg dopamine vaarwel met ginseng

Als u rookverslaafd bent, kent u het misschien wel: het fijne gevoel wanneer u een sigaret op steekt. Dit gevoel wordt veroorzaakt door dopamine en juist deze stof wekt de zin in een sigaret op. Dopamine komt vrij bij het opsteken van een sigaret. Ginseng staat bekend als een natuurlijk middel waarmee u dopamine tegengaat. Door ginseng te nemen tijdens uw stopperiode, helpt u uw lichaam los te komen van dit gelukzalige gevoel. Ginseng zorgt er dus voor dat ontwenningsverschijnselen verminderen.

Meer energie en een gezonder lichaam

Het nemen van ginseng helpt u niet alleen om te stoppen met roken, ook na de stopperiode profiteert u van de voordelige eigenschappen van het oosterse kruid. U heeft al een betere conditie door de pakjes sigaretten te laten liggen, maar met ginseng verbetert u ook uw immuunsysteem. Daarnaast gaat ginseng stress tegen waardoor u niet in de verleiding komt om vanwege stress een sigaret op te steken.

Wat is ginseng?

Ginseng is een kruid dat wordt gemaakt van de gelijknamige wortel. De oosterse geneeskunde maakt al 7000 jaar gebruik van de veelzijdige en geneeskrachtige werking van ginseng. Ginseng wordt verwerkt in allerlei verschillende producten die een heilzame werking hebben.

Vervang de sigaret door een ginsengtablet

Om u te helpen tijdens het stoppen met roken, raden wij u ginseng tabletten aan. Deze dient u dagelijks in te nemen tijdens uw stopperiode. Natuurlijk is het ook mogelijk om ginseng in een andere vorm te nemen. Zo verkopen wij ginseng crème en ginseng koffie, maar ook producten als ginseng tandpasta en ginseng shampoo zijn bij ons verkrijgbaar. Voor het stoppen met roken helpen de tabletten het beste.

Heeft u vragen over ginseng, de producten of over de werking van het kruid? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 06-54225038 of stuur een e-mail naar aleeuwen@ginseng.nl.

< Uitgelicht: 3 winterse voordelen van ginseng Een stralend uiterlijk dankzij ginseng >