Een stralend uiterlijk dankzij ginseng

28 Juni, 2017 14:48

Ginseng is een kruid dat dankzij zijn geneeskrachtige eigenschappen vele toepassingen kent. Zo is het extract van de ginsengwortel goed voor het immuunsysteem en gaat het stress tegen. Maar wist u dat ginseng ook bijdraagt aan een sprankelend uiterlijk? In dit blogbericht leest u hoe u ginseng kunt gebruiken voor een stralende huid, een volle haardos en een nóg mooiere lach.

Wondermiddel voor de huid

Vrijwel iedereen heeft wel eens last van huidproblemen. Tijdens de puberteit krijgen veel van ons bijvoorbeeld te maken met puistjes. Om deze en andere huidkwaaltjes tegen te gaan, raden wij ginseng crème aan. Ginseng helpt tegen aandoeningen als acné en eczeem. Daarnaast stimuleert het de aanmaak van collageen in de huid waardoor het rimpels tegengaat. Omdat ginseng crème zeer zacht is, kunt u het ook op het gevoelige huidje van een baby smeren of gebruiken als huidverzorging nadat u in de zon gezeten heeft. U kunt bij ons terecht voor diverse soorten huidverzorging op basis van ginseng.

Een glanzende, volle bos haar

Het is heel normaal dat u haar verliest; dit is zelfs nodig om uw haarbos gezond te houden. In sommige gevallen hebben mensen echter last van overmatig haarverlies, wat hun zelfvertrouwen ernstig kan aantasten. Panax ginseng heeft een positieve werking op het haar. Omdat het kruid de bloedstroom naar de hoofdhuid verbetert, wordt de haargroei gestimuleerd. Het resultaat is een glanzende en volle haardos. Daarnaast draagt ginseng bij aan de verbetering van de gezondheid van de haarzakjes en de haarcellen en vermindert ginseng roos. Door uw haar te wassen met onze speciale ginseng shampoo, geniet u van een product dat vrij is van schadelijke stoffen en gezond is voor uw haar.

Ginseng voor een prachtige lach

Gevoelige tanden en bloedend tandvlees: slechts twee voorbeelden van problemen die mensen ondervinden aan hun gebit. Wanneer u uw tanden poetst met een tandpasta op basis van ginseng, is uw bloedende tandvlees binnen een paar weken genezen omdat het tandsteenvorming tegengaat. De ginseng zorgt er eveneens voor dat gele tanden witter worden, waardoor uw lach nog stralender wordt. Wij verkopen ginseng tandpasta per tube, maar het is ook mogelijk om een voordeelverpakking van zes tubes aan te schaffen.

Onze producten bevatten geen chemische stoffen, parfum of allergenen waardoor ze zeer mild en gebruiksvriendelijk zijn. Wilt u meer weten over onze ginseng producten voor het uiterlijk? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 06 54 22 50 38 of een e-mail te sturen naar aleeuwen@ginseng.nl.

< Ginseng helpt u te stoppen met roken De vele voordelen van ginseng crème voor uw huid >