De vele voordelen van ginseng crème voor uw huid

28 Juni, 2017 14:46

Heeft u last van een droge, schrale huid, rode plekjes of bent u verbrand door de zon? Ginseng crème helpt bij deze en nog veel meer huidongemakken. De crème heeft een geneeskrachtige werking, is verzorgend en ontzettend veelzijdig. Gebruik ginseng crème bijvoorbeeld bij onderstaande klachten.

Jeuk? Pak uw potje ginseng crème erbij

 Ginseng crème vermindert pijn en jeuk en biedt daarom verlichting bij huidaandoeningen als psoriasis en eczeem. Aan de crème worden geen parabenen of parfums toegevoegd, waardoor het een volledig natuurlijk product is. Het kruid beschermt de bovenste laag van de huid, terwijl de voedende eigenschappen van de crème tot diep in de huid doordringen. Gebruikers van ginseng crème zeggen dan ook dat de crème klachten als gevolg van eczeem aanzienlijk vermindert.

Ginseng als aftersun

Behalve verzorgende eigenschappen, heeft ginseng ook een geneeskrachtige werking. Daarom is ginseng crème ook prima toe te passen bij een zonverbrande huid. Natuurlijk is het belangrijk om uw huid goed te beschermen tegen de zon. Mocht u toch verbanden, smeer uw huid dan in met ginseng crème. De crème verzacht uw verbrande schouders, armen en benen. Daarnaast helpt het de verbrande huid te herstellen en gaat het schilfervorming tegen.

Verzorging bij insectenbeten

U kent het wel: ’s nachts zoemt er een vervelende mug rond uw hoofd en de volgende dag wordt u wakker met een jeukende muggenbult. De geneeskrachtige werking van ginseng komt dan goed van pas. Het kruid helpt bij muggenbulten, maar ook bij wespensteken en kwallenbeten. Ginseng haalt infecties en bacteriën uit de huid en zorgt ervoor dat pijn en jeuk verminderen. Uw huid zal bij het gebruik van ginseng crème sneller herstellen van een insectenbeet.

De perfecte dagcrème

Ook wanneer u geen behoefte heeft aan een geneeskrachtig product, is ginseng crème een heerlijk product als dagverzorging. Omdat de crème vrij is van chemicaliën, heeft iedere huid baat bij de voedende eigenschappen. Zo kunt u ginseng crème ook gebruiken als dag- en nachtcrème en om uw huid te verzorgen na het scheren. Bij Ginseng.nl koopt u voordelig de veelzijdige ginseng crème. Heeft u vragen over de werking van ginseng? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 06 – 54 22 50 38 of stuur een e-mail naar aleeuwen@ginseng.nl.

< Een stralend uiterlijk dankzij ginseng Oesterextract: een natuurlijke oppepper >