Blog

Vijf veelgestelde vragen over ginseng

Ginseng is een natuurlijk geneesmiddel dat de laatste jaren steeds populairder wordt. Wij krijgen echter nog regelmatig vragen over deze Oosterse wortel. Tenslotte is nog niet iedereen bekend met deze wortel en al haar veelzijdige toepassingen. Wij geven u daarom vandaag antwoord op vijf van de meest gestelde vragen als het om ginseng gaat. Bekijk snel of uw vraag ertussen staat en kom meer te weten over ginseng.

Uitgelicht: 3 winterse voordelen van ginseng

We kunnen het niet meer ontkennen: de dagen worden korter, de temperatuur daalt en ’s ochtends moet de ijskrabber weer tevoorschijn gehaald worden. Dat betekent dat de winter is aangebroken! Wat ons betreft een gezellige periode met de feestdagen, maar ook het seizoen van virussen en vermoeidheid. In de winter kan uw gezondheid dus wel wat hulp gebruiken; wij lichten drie voordelen van ginseng uit die u een handje helpen om de winter door te komen. Voordeel 1: een boost voor uw immuunsysteem We noemden het al even aan het begin van dit blog: de winter is het favoriete seizoen van virussen om zich te verspreiden. Over het algemeen is onze weerstand deze maanden minder, waardoor we sneller vatbaar zijn voor verkoudheden en griepjes.

Ginseng helpt u te stoppen met roken

Stoppen met roken Het is elk jaar weer een populair goed voornemen: stoppen met roken. Helaas houdt bijna 80% van de mensen met een goed voornemen dit niet vol. Stoppen met roken is door het hoge verslavingsgehalte ook erg lastig. Hebben nicotinepleisters, nicotinekauwgom en e-sigaretten voor u niet het gewenste effect? Wij vertellen hoe de geneeskrachtige werking van ginseng u kan helpen om te stoppen met roken. Zeg dopamine vaarwel met ginseng Als u rookverslaafd bent, kent u het misschien wel: het fijne gevoel wanneer u een sigaret op steekt.

Een stralend uiterlijk dankzij ginseng

Ginseng is een kruid dat dankzij zijn geneeskrachtige eigenschappen vele toepassingen kent. Zo is het extract van de ginsengwortel goed voor het immuunsysteem en gaat het stress tegen. Maar wist u dat ginseng ook bijdraagt aan een sprankelend uiterlijk? In dit blogbericht leest u hoe u ginseng kunt gebruiken voor een stralende huid, een volle haardos en een nóg mooiere lach. Wondermiddel voor de huid Vrijwel iedereen heeft wel eens last van huidproblemen. Tijdens de puberteit krijgen veel van ons bijvoorbeeld te maken met puistjes.

De vele voordelen van ginseng crème voor uw huid

Heeft u last van een droge, schrale huid, rode plekjes of bent u verbrand door de zon? Ginseng crème helpt bij deze en nog veel meer huidongemakken. De crème heeft een geneeskrachtige werking, is verzorgend en ontzettend veelzijdig. Gebruik ginseng crème bijvoorbeeld bij onderstaande klachten. Jeuk? Pak uw potje ginseng crème erbij  Ginseng crème vermindert pijn en jeuk en biedt daarom verlichting bij huidaandoeningen als psoriasis en eczeem. Aan de crème worden geen parabenen of parfums toegevoegd, waardoor het een volledig natuurlijk product is.

Oesterextract: een natuurlijke oppepper

We kennen de oester allemaal als een heerlijke delicatesse. Wat veel mensen echter niet weten, is dat de oester een natuurlijke oppepper is boordevol aminozuren, mineralen en vitaminen die uw vitaliteit bevorderen. Helaas is het door de prijs van het kleine diertje niet mogelijk om iedere dag te genieten van de oesters, maar Ginseng.nl biedt uitkomst.

A cup of ginseng tea a day keeps the doctor away!

Ginseng thee is supergoed voor je. Het drinken van een kopje ginseng thee per dag heeft vele voordelen: zo verhoogt deze eetlustremmer de energie in het lichaam en de verbranding van het lichaamsvet. Elke dag een kopje ginseng thee drinken is dus een goede aanvulling op je voeding.

Onze nieuwe website staat live!

Vanaf heden heeft www.ginseng.nl een nieuwe website. Wij zijn erg trots op het nieuwe frisse uiterlijk én de betere functionaliteit. Wij hopen dat u deze verandering als prettig ervaart en hierdoor met nóg meer plezier kunt winkelen op ginseng.nl.