-20%

Ginseng Royal Jelly

Artikelnummer: 17
Vorige Artikel 2 van 5 Volgende
€ 14,95 € 12,00 (inclusief btw)

De Ginseng Royal Jelly is gemaakt van pure bijenhoning wat alleen de bijenkoningin krijgt. Hier zitten zeer veel vitamines en mineralen in, en ook 200 mg pure Korean Ginseng Extract. De honing is geoogst in de lente wat voor een superieure kwaliteit garandeerd. Bij inname van een halve ampul Ginseng Royal Jelly per dag in de ochtend, zal uw lichaam in een zeer korte tijd weer een goede balans en weerstand krijgen.

Ginseng Royal Jelly helpt bij:

Vermoeidheid en stressgevoelens, overgangverschijnselen, gezond houden van hart en bloedvaten, ontslakken van het lichaam, sexualiteit na een bevalling en bij herstel na langdurige ziekte.

Vermijd het gebruik van Ginseng tijdens zwangerschap en borstvoeding. Niet voor kinderen onder 12 jaar gebruiken. Raadpleeg uw arts of een deskundige in geval van ziekte of medicijngebruik.  Een voedingssupplement mag geen gevarieerde en evenwichtige voeding en gezonde levenswijze vervangen.

Mogelijke bijwerkingen van ginseng:
Kan de bloedstolling beïnvloeden - bij gebruik van antistollingsmiddelen / bloedverdunners vraag eerst advies van uw arts/specialist voordat u dit product gaat gebruiken. Raadpleeg uw arts of apotheker bij gelijktijdig gebruik van antidiabetische behandeling.

Ingrediënten: Honing: 70 %, Gedisteleerd water: 19 %, Alcohol 6 %,Royal Jelly: 3 %, Ginseng Extract: 2 %.

EAN: 8718754061063

© 2014 - 2022 ginseng.nl | sitemap | rss