3x Ginseng Extractum 2000 (met alcohol 0,5 %)

Naam 3x Ginseng Extractum 2000 (met alcohol 0,5 %)
Prijs
€ 48,00 € 42,00
Aantal

Inhoud 10 flesjes van 10 ml. per doos. Gemaakt van de beste PANAX GINSENG volgens C.A. Meyer.

Deze Panax Ginseng Extractum zorgt er voor dat U zich weer fit en energiek voelt, en helpt de weerstand in Uw lichaam weer op te bouwen. Ook voor mensen met hoge geestelijke inspanning zal er weer een goede balans in het lichaam komen. Ook helpt Ginseng Extractum 2000 voor het behoud van een vitaliteit. De Ginseng Extractum mag normaal wel bij medicijnen worden gebruikt, bij twijfel Uw arts raadplegen.

GEBRUIK  VAN  DE  PANAX GINSENG EXTRACTUM  BIJ  VOLWASSENEN. De eerste week  2 maal daags 10 ml.  Ruim voor de maaltijd innemen. Daarna elke dag  1 maal daags 10 ml.  Ruim voor de maaltijd innemen. De Ginseng Extractum 2000 bevordert energie en weerstand in het lichaam. Bij hoge geestelijke inspanning ( stressgevoelige baan of examen ) helpt de Panax Ginseng Extractum 2000 voor een positive uitwerking. De balans in het lichaam zal geleidelijk weer in evenwicht komen. Voor mannen heeft dit ook een potentie verhogende werking op het libido. Ook te gebruiken bij extreme sportbeoefening.

Vermijd het gebruik van Ginseng tijdens zwangerschap en borstvoeding. Niet voor kinderen onder 12 jaar gebruiken. Raadpleeg uw arts of een deskundige in geval van ziekte of medicijngebruik.  Een voedingssupplement mag geen gevarieerde en evenwichtige voeding en gezonde levenswijze vervangen.

Mogelijke bijwerkingen van ginseng:
Kan de bloedstolling beïnvloeden - bij gebruik van antistollingsmiddelen / bloedverdunners vraag eerst advies van uw arts/specialist voordat u dit product gaat gebruiken. Raadpleeg uw arts of apotheker bij gelijktijdig gebruik van antidiabetische behandeling.

Ingrediënten: Demiwater 59,36 %, Panax Ginsengwortel: 20 %, Suiker, 20 %, Alcohol: 0,5 %, Sodium Benzoate, 0,14 %.

EAN: 8718144086300

Stel een vraag over dit product

Wij wijzen u op onze privacy- en cookieverklaring.